Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România    Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
 
Celule stem din tesutul cordonului ombilical?
 

Multi parinti sunt familiarizati cu sangele cordonului ombilical sau cu celulele stem izolate din sangele cordonului ombilical (celule stem hematopoietice – CSH).

Noile cercetari in domeniul celulelor stem au adus in prim plan celulele stem mezenchimale (CSM) izolate din tesutul cordonului ombilical si din maduva osoasa.

S-a descoperit ca aceste remacabile CSM prezente in tesutul cordonului ombilical, sunt usor de colectat, se pot izola si stoca in conditii de criogenie. CSM din sangele cordonului sunt mai naive, deci se pare ca sunt mai bune decat CSM din maduva osoasa.

S-a dovedit ca CSM din tesutul cordonului ombilical se multiplica rapid, si se diferentiaza in alte tipuri de celule, cum ar fi: neuronale, osoase, tesut adipos, si altele CSM sunt acum in prim planul terapiei celulare in special pentru o serie de afectiuni care tin de stilul de viata, iar beneficiile acestor tratemente se asteapta sa ajunga, in curand, in toata lumea

 

 

 
 
 
 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact