Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România    Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
    Celule stem hematopietice
    Țesutul cordonului ombilical
 
 
 
De ce să recoltați?
 

Celule stem hematopietice

Părinţii aleg să stocheze celulele stem provenite din sângele cordonului ombilical al copiilor lor din mai multe motive.  Un motiv poate fi o afecţiune in istoricul familiei ce ar putea fi tratată prin transplant de celule stem provenite din sangele coronului ombilcal sau din măduva osoasă.  Un alt motiv poate fi riscul respingerii celulei donatoare, o afecţiune care ameninţă viaţa sau acela că şi părinţii împărtăşesc ideea noastră conform căreia corpul conţine deja capacitatea esenţială de se vindeca singur, considerand stocarea celulelor stem un lucru inteligent, date fiind progresele din domeniul ştiinţei şi medicinei.

Indiferent de motiv, recoltarea celulelor stem din sângele din cordonul ombilical al copilului dumneavoastră este o ocazie unică în viață: doar la nașterea acestuia. 

Toţi ne dorim cele mai bune lucruri pentru copiii noştri, iar proprietăţile regenerative remarcabile ale celulelor stem pot in viitor să conteze in ceea ce priveste sănătatea copilului dumneavoastră, a celorlalţi copii ai dumneavoastră sau a întregii dumneavoastră familii.  Recoltarea sângelui din cordonul ombilical este o ocazie unică si în acelaşi timp este cea mai bună decizie pe care o veţi putea lua vreodată.

Tesutul Cordonului Ombilical

Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca tesutul  cordonului ombilical al copilului dumneavoastra este o sursa exceptionala de celule stem valoroase. Aceste celule stem se numesc mezenchimale (CSM) si sunt diferite de celule stem din sangele cordonului ombilical (CSH).

Se asteapta ca CSM din tesutul cordonului ombilical sa joace un rol important in tratarea diferitelor afectiuni. Studiile efectuate pana in prezent au evidentiat detalii importante ale proprietatilor regenerative ale CSM in ceea ce priveste cartilagiile, muschii, celulele nervoase.

S-a dovedit ca folosirea CSM izolate din tesutul crodonului ombilical a crescut gradul de acceptare a transplantului de CSH izolate din sangele cordonului ombilical

Pana in prezent nu este disponibil nici un tratament curent cu CSM extrase din tesutul cordonului ombilical. Totusi sunt un numar semnificativ de studii in faza experimentala care vor duce la o mai buna intelegere a valorii potentialului CSM izolate din tesutul cordonului ombilical. Peste 55 de studii care folosesc CSM extrase din tesutul cordonului ombilical subiliaza importanta lor stiintifica

O alta sursa de CSM este maduva osoasa, dar recoltarea maduvei osoase este un procedeu invaziv, spre deosebire de recoltarea tesutului cordonului ombilical care are o procedura neinvaziva, nedureroasa, atat pentru mama, cat si pentru copil. CSM izolate din maduva osoasa are aplicatii standard.

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact