Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România    Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
 
 
Politică de Confidențialitate
 

PRINCIPII DE CONFIDENTIALITATE

Scopul acestor principii de confidentialitate

MLB Cells va invita sa cititi cu atentie aceste Principii de Confidentialitate inainte de a utiliza acest site sau de a divulga informatii. MLB Cells intelege ca informatiile referitoare la dumneavoastra, sanatatea si ingrijirea sanatatii dumneavoastra sunt importante, angajandu-se astfel sa protejeze confidentialitatea clientilor sai si a tuturor utilizatorilor serviciilor noastre.

Accesand acest site, confirmati ca intelegeti si sunteti de acord cu termenii Declaratiei de Confidentialitate pe Internet.

Colectarea de informatii personale

Atunci cand vizitati site-ul nostru, veti avea ocazia de a ne transmite informatii personale pentru a va permite sa beneficiati de serviciile si oportunitatile oferite de noi, cum ar fi solicitarea de informatii suplimentare sau inscrierea online. Aceste date pot include informatii ce pot fi utilizate in mod rezonabil pentru a va identifica personal, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon, informatii referitoare la cardul de credit, denumirea testarii, adresa de e-mail, sau alte informatii ce pot fi identificate la nivel personal. In situatia in care nu va oferiti sa ne puneti la dispozitie aceste informatii, va asiguram ca nu vom colecta niciun fel de informatii din vizitele dumneavoastra pe site, informatii prin care ati putea fi identificat personal.

De asemenea, putem colecta informatii despre dumneavoastra de la un tert. De exemplu, daca prezentati unui prieten MLB Cells sau achizitionati serviciile MLB Cells sub forma de cadou pentru altcineva, noi vom solicita informatiile de contact pentru aceasta persoana. Va rugam sa retineti ca noi vom folosi astfel de informatii despre terti numai in scopul in care au fost furnizate (ex: contactarea persoanei respective).

Confidentialitate

Noi nu utilizam si nu dezvaluim informatii despre dumneavoastra sau vizitele dumneavoastra individuale pe site-ul nostru sau orice alte informatii pe care ni le puteti oferi, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon, niciunei societati din exterior, cu exceptia situatiei in care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciului nostru catre dumneavoastra, iar atunci vom utiliza sau dezvalui numai informatiile necesare pentru furnizarea serviciului.

Securitate

MLB Cells utilizeaza o varietate de masuri de securitate pentru a oferi siguranta informatiilor dumneavoastra personale. Toate informatiile de contact ale utilizatorului sunt pastrate in spatele unui "firewall" si sunt accesibile numai unui numar limitat de angajati care detin drepturi de acces speciale la sistemele de productie. Parolele si numerele de card de credit sunt criptate in baza noastra de date securizata, care se afla, la randul ei, in spatele unui firewall. Toate informatiile personale despre credit furnizate de utilizatori sunt transmise prin intermediul tehnologiei Secured Socket Layer (SSL) si mai apoi criptate in bazele noastre de date, asa cum se mentioneaza mai sus. Fiecare angajat MLB Cells este obligat sa semneze o declaratie in care sunt specificate principiile noastre referitoare la securitate si definesc actiunile punitive pe care le vom lua impotriva angajatului care incalca aceste principii.

Utilizarea cookie-urilor

Noi putem stoca informatii pe calculatorul dumneavoastra folosind o tehnica suportata de browser-ul dumneavoastra, denumita "cookies". Aceste cookies sunt folosite intr-o varietate de scopuri, enumerarea avand titlu exemplificativ, nu limitativ, si anume pentru a va ajuta sa va conectati (ex: memorarea numelui dumneavoastra de utilizator daca va inregistrati sau conectati), memorarea unora dintre preferintele dumneavoastra personale, pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine modul in care utilizatorii folosesc site-ul nostru, pentru a colecta date de trafic anonime, si pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim site-ul. In unele situatii, aceste informatii ne vor ajuta sa ajustam continutul in conformitate cu interesele dumneavoastra sau ne vor ajuta sa evitam solicitarea acelorasi informatii atunci cand reveniti pe site-ul nostru. Cookie-urile setate de site-urile noastre sunt utilizate numai de catre site-urile noastre. In ceea ce priveste colectarea datelor anonime de trafic, putem utiliza terti pentru a colecta astfel de date in numele nostru. Pentru a dezactiva sau limita utilizarea de cookie-uri, va rugam sa consultati optiunile oferite de browser-ul dumneavoastra de internet. Totusi, daca faceti acest lucru, unele pagini de pe acest site pot sa nu functioneze adecvat.

Conectarea pe serverul web si adresele IP

In plus fata de informatiile oferite voluntar de catre dumneavoastra, noi colectam si unele informatii ce ne ajuta in mod automat sa evaluam performantele site-ului nostru. In timpul vizitei dumneavoastra, putem colecta automat si stoca temporar informatii despre tipul browser-ului dumneavoastra, sistemul de operare, adresa IP, domeniul si host-ul de pe care accesati internetul, data si ora la care ati intrat pe site, timpul petrecut pe site si paginile vizitate. Aceste informatii ne ajuta sa imbunatatim si personalizam site-ul in beneficiul clientilor nostri. Va asiguram ca aceste informatii sunt utilizate si analizate numai in context si nu vor fi folosite pentru a identifica un vizitator individual.

Fisierele de evidenta

Noi pastram un fisier cu toate actiunile initiate sau facilitate folosind site-ul nostru, pentru a colecta, inregistra si stoca date referitoare la tranzactie. Accesul la aceste date este permis numai celor care administreaza reteaua noastra si site-ul public.

Confidentialitatea copiilor

Noi nu intentionam sa colectam informatii ce pot fi identificate la nivel personal de la copiii sub 18 ani. MLB Cells se angajeaza sa protejeze confidentialitatea oricarui copil.

Site-urile tertilor

Site-ul MLB Cells poate include link-uri catre alte site-uri. Atunci cand dati clic pe unul dintre aceste link-uri, sunteti transferat pe un site administrat de altcineva in afara de MLB Cells, iar administratorul site-ului respectiv poate avea principii de confidentialitate diferite. MLB Cells nu comunica informatiile dumneavoastra personale acestor site-uri si nu este responsabila pentru principiile lor de confidentialitate. Va incurajam sa studiati principiile de confidentialitate ale acestor administratori.

Actualizarea si corectarea informatiilor ce pot fi identificate la nivel personal

Ne puteti contacta pentru a actualiza sau corecta multe dintre informatiile personale comunciate noua prin intermediul site-ului nostru, altele decat informatiile limitate descrise mai jos in sectiunea Norme de Reglementare, sau pentru a va dezabona de la serviciile noastre la care v-ati inscris. In acest scop, va rugam sa ne contactati la 004 021 311 61 05.

Modificarile principiilor noastre referitoare la confidentialitate

MLB Cells isi poate modifica principiile de confidentialitate in orice moment. Modificarile vor fi prezentate pe aceasta pagina. Astfel, asigurati-va ca vizitati periodic aceast pagina pentru a analiza cele mai de actualitate Principii de de Confidentialitate.

Intrebari

Daca aveti intrebari legate de confidentialitate si/sau declaratia noastra de confidentialitate de pe site, va rugam sa ne contactati la info@mlbcells.ro.

Legislatia Romana

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC VITACELLS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este intocmirea formularelor necesare trimiterii kit-ul de colectare a sangelui placentar.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare este intocmirea formularelor necesare trimiterii kit-ul de colectare a sangelui placentar. Refuzul dvs. Determină impsibilitatea intocmirii actelor necesare livrarii kit-ului de colectare a sangelui placentar.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Medizinische Laboratorien Bonn.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC VITACELLS SRL Str Ion Campineanu nr 22, apt 2, in atentia Administrator Baza Date. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, în vederea identificarii esantioanelor celule stem izolate din sangele placentar.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil

Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

Datele personale ale parintilor si ale copilului sunt cerute si inregistrate doar dupa semnarea ACORDULUI DE RECOLTARE, TRASNPORT SI PROCESARE A SANGELUI CORDONULUI OMBILICAL SI DE STOCARE A CELULELOR STEM. Conform Articolului 19 a Acordului sus mentionat,

19.1. Vitacells se obliga sa asigure protectia tuturor datelor personale depozitate in vederea derularii contractului in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

19.2. Titularul este de acord cu prelucrarea tuturor datelor personale depozitate in scop medical, statistic si de cercetare, precum si cu transmiterea acestora, inclusiv a rezultatelor analizelor, catre personalul medical implicat profesional in executarea prezentului contract.

19.3. Vitacells se va asigura ca obtine si detine toate avizele si autorizarile necesare in acest scop in conformitate cu reglementarile aplicabile in domeniu.

19.4. Prin prezentul contract, Titularul este de acord cu prelucrarea de catre Vitacells a datelor personale ale Parintilor si/ sau copilului pentru si in vederea derularii contractului, in scop medical, statistic si de cercetare si pentru informarea Titularului in legatura cu produsele, serviciile, evenimentele organizate si / sau oferite de Vitacells si/sau MLB.

19.5. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, S.C. VITACELLS S.R.L., inregistrata sub numarul ________ in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, prin angajatii sai, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Titularul despre Parinti, Copil, un membru al familiei, ori o alta persoana.

19.6. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii, statistica, alte activitati medicale conform cod CAEN 8690. In vederea derularii contractului este necesar ca Titularul sa furnizeze datele solicitate prin contract in forma si continutul precizat.

19.7. Informatiile inregistrate si / sau depozitate sunt destinate utilizarii de catre operator si vor fi comunicate cu respectarea legilor in vigoare si a necesitatilor contractului numai catre urmatoarele categorii de destinatari: firma de transport, personal medical, laborator, autoritati indreptatite legal.

19.8. Conform Legii nr. 677/2001, Titularul este informat asupra faptului ca beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor cu caracter personal pe care le-au comunicat, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

19.9. Totodata, Titularul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicitate stergerea datelor dupa incetarea contractului. Pentru exercitarea acestor drepturi, Titularul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Vitacells (conform contractului). In vederea executarii contractului, datele comunicate de Titular vor fi transferate in Germania, in vederea realizarii scopului contractului, respectiv asigurarea depozitarii materialului procesat in conditii de criogenie cu posibilitatea accesarii si utilizarii acestui material in conditii de deplina securitate si cu respectarea prevederilor contractului si a reglementarilor legale in vigoare. In cazul in care unele din datele Titularului se modifica, Titularul este obligat sa informeze Vitacells cat mai curand posibil pentru a putea asigura buna desfasurare a contractului.

19.9. Prin semnarea prezentului contract, Parintii declara in mod expres ca sunt de acord cu depozitarea, prelucrarea si procesarea datelor cu caracter personal, comunicate societatii Vitacells in legatura cu executarea prezentului contract. De asemenea, in calitate de viitori Titulari, conform definitiei din prezentul contract, precum si de viitori Titulari ai drepturilor parintesti asupra copilului in conformitate cu legislatia in vigoare, declara in mod expres ca sunt de acord sa comunice societatii Vitacells datele cu caracter personal ce il privesc pe Copil de la momentul in care acestea vor fi atribuite Copilului in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Data efectiva

Data efectiva a acestor Principii de Confidentialitate este 15 aprilie 2010.

 

 
 
 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact