Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România   Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
Good Manufacturing Practices
 
 
Asociații și standarde Internaționale
 

Asociaţia americană a băncilor de sânge (AABB) a fost înfiinţată în 1947 şi a continuat să sprijine cele mai ridicate standarde de performanţă medicală, tehnică şi administrativă, cercetare ştiinţifică şi aplicare clinică prin stabilirea standardelor, acreditare, educare, susţinere şi alte activităţi. Asociaţia este de asemenea dedicată sporirii conştientizării de către public a importanţei donării voluntare de sânge.

www.aabb.org

Fundaţia NETCORD este o reţea internaţională de bănci publice de sânge din cordonul ombilical ce reuneşte cererea şi oferta pentru unităţile de sânge din cordonul ombilical, prin intermediul unui inventar comun ca platformă globală pentru alocarea transplantului de sânge din cordonul ombilical. NETCORD promovează stocarea sângelui din cordonul ombilical de înaltă calitate prin standarde şi acreditare şi încurajează cercetarea în laborator şi studiile clinice pentru extinderea utilizării sângelui din cordonul ombilical.

www.netcord.org

 

 
 
 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact