Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România    Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
    Recoltare
    Prelucrare
Țesutul Cordonului Ombilical
 
 
Celulele Stem provenite din Maduva Osoasa
 

Măduva osoasă este recoltată prin intermediul puncţiei măduvei osoase în şold sau os pelvic (Recoltare).  De obicei, această procedură este planificată din timp împreună cu un chirurg specialist care efectuează punctia. Măduva osoasă este trimisă la laboratorul nostru din Bonn, Germania, acolo unde Celulele Stem sunt izolate de globulele roşii şi albe (Prelucrare). Celulele Stem sunt apoi testate impotriva potenţialelor defecte, toxine sau infecţii (Testare), şi sunt disponibile pentru utilizare imediată (Eliberare) înainte de congelare, ceea ce este obişnuit în cazul tratamentelor cu Celule Stem din măduva osoasă.  Celulele dumneavoastră pot fi congelate şi stocate într-un rezervor cu azot lichid (Stocare) la cerere.

Serviciile noastre pentru izolarea si stocarea Celulelor Stem provenite din măduva osoasă sunt efectuate în conformitate cu Directivele Europene pentru ţesuturi şi celule (EU 2004 şi 2006) şi cu Legea Germană privind înregistrarea şi administrarea medicamentelor (Arzneimittelgesetz AMG) folosind GMP (Good Manufacturing Practice, ştampila calitativă a UE) în condiţii de igienă a mediului.

Atunci când solicitaţi eliberarea eşantionului dumneavoastră, noi vă punem la dispoziţie documentaţia de laborator completă, evidenţele de trasabilitate şi un certificat GMP pentru a vă oferi un istoric complet al Celulelor Stem şi pentru a elimina testarea sau potentialele complicaţii viitoare.

Acasă şi la spital

Dacă analizaţi posibilitatea recoltarii de măduvă osoasă, vă sfătuim insistent să dezbateţi acest aspect  cu medicul dumneavoastră. Dupa ce v-ati consultat cu medicul dumneavoastra, contactaţi reprezentantul MLB Cells şi înaintaţi comanda prin telefon, direct pe site, poştă  sau email. Kit-ul de recoltare a măduvei osoase va fi disponibil.

Recoltare

  1. Recoltarea măduvei osoase este efectuată de către un chirurg specialist.
  2. Procedura se desfăşoară sub anestezie locală şi este minim invazivă, fiind posibil ca pacientul să sufere un disconfort temporar.
  3. Anunţaţi reprezentantul MLB Cells şi vom face demersurile necesare pentru ridicarea Kit-ului dumneavoastră de către un curier şi transportarea Kit-ului direct la laboratorul nostru.

La laboratorul MLB Cells

Atunci când Kit-ul soseste la laboratorul nostru din Bonn, Germania, personalul experimentat din cadrul laboratorului pentru celule stem il va prelua, va prelucra şi va supraveghea întreaga procedură de izolare si stocare.

Prelucrare

În timpul prelucrării, celulele stem sunt izolate din măduva osoasă folosind metode prestabilite.

Testare

Testăm calitatea celulelor stem şi le verificăm impotriva defectelor, toxinelor sau infecţiilor. Reprezentantul StemCelexion vă va informa în sris în privinţa calităţii celulelor stem recoltate din măduva osoasă. Dacă este necesar, şi la solicitarea medicului dumneavoastră, Celulele Stem pot fi eliberate imediat de către laboratorul nostru fără a fi stocate. Aceasta este procedura curentă în majoritatea cazurilor.

Stocare

Dacă nu aveţi nevoie imediat de Celulele Stem, noi le vom stoca la temperaturi mai mici de -160°C, în azot lichid, având ambele eşantioane disponibile pentru utilizare imediată. Dacă nu se solicită stocarea, Celulele Stem proaspete pot fi folosite.

Eliberare

Atunci când solicitaţi eliberarea eşantionului dumneavoastră, noi vă punem la dispoziţie documentaţia de laborator completă, evidenţele de trasabilitate şi un certificat GMP pentru a vă oferi un istoric complet al celulelor stem şi pentru a elimina testarea sau posibilele complicaţii ulterioare.

Eliberarea eşantionului este efectuată în conformitate cu Legea Germană a înregistrării şi administrării medicamentelor (Arzneimittelgesetz AMG).  Veţi avea nevoie de un exemplar al certificatului de stocare, cât şi de un document semnat de dumneavoastră şi de medicul dumneavoastră.

Un reprezentant MLB Cells va face demersurile necesare pentru livrarea Celulelor Stem congelate într-un răcitor uscat la locul unde se desfăşoară tratamentul dumneavoastră, împreună cu toată documentaţia relevantă.

Dacă Celulele Stem sunt necesare în stare proaspătă, acestea sunt sigilate şi trimise înapoi la clinica sau spitalul selectat într-o trusă special creată în acest scop.

 

 

 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact