Singura Bancă de Celule Stem din Germania prezentă în România care stochează Celulele Stem izolate din sângele cordonului ombilical (NU SÂNGE) și Țesutul cordonului ombilical.
 International    Germany
 România    Ukraina
 Bulgaria    Spain
Calculeaza acum costul
    Recoltare
    Prelucrare
Țesutul Cordonului Ombilical
 
 
Țesutul Cordonului Ombilical
 

Țesutul cordonului ombilical este recoltat în ziua naşterii copilului dumneavoastră, la spital sau clinică.  Apoi, țesutul cordonului ombilical este trimis, împreună cu sângele cordonului ombilical, la laboratorul nostru din Bonn, Germania, unde este procesat si stocat in faza gazoasa a azotului lichid.
Serviciile noastre pentru stocarea țesutului cordonului ombilical sunt efectuate în conformitate cu Directivele europene pentru ţesuturi şi celule (EU 2004 şi 2006)  în condiţii de igienă a mediului.
Atunci când solicitaţi eliberarea eşantionului dumneavoastră, noi vă punem la dispoziţie documentaţia si evidenţele privind trasabilitatea pentru a vă oferi un istoric cat mai complet.

Acasă şi la spital

Contactaţi reprezentantul MLB Cells din România şi înaintaţi comanda prin telefon, direct de pe site, prin poştă sau email. Veţi primi Kit-ul de recoltare a sângelui cordonului ombilical în termen de 2 zile lucratoare.
Vă rugăm să vă anunţaţi ginecologul, obstetricianul sau moaşa în privinţa dorinţei dumneavoastră de a recolta sângele si țesutul cordonului ombilical pentru copilul dumneavoastră. Toate demersurile logistice pentru recoltarea dumneavoastra sunt facute cu mult timp înainte, astfel încât în ziua naşterii nu trebuie decât să ne sunaţi.

Recoltare

  1. În ziua naşterii, aduceţi Kit-ul cu dumneavoastră la spital şi daţi-l obstetricianului sau moaşei cu care veţi naste.
  2. Normele specifică faptul că trebuie să se recolteze şi un eşantion din sângele mamei pentru testare.
  3. Imediat după naştere, sunaţi reprezentantul MLB Cells la 0734.808.909 (de Luni pana Duminica intre orele 00.00 - 24.00) şi vom trimite curierul pentru a prelua recoltarea dumneavoastră şi a o transporta direct la laboratorul nostru din Bonn, Germania.

La laboratorul MLB Cells

Atunci când recoltarea dumneavoastră soseste la laboratorul nostru din Germania, situat in Bonn, Königstrasse 73, 53115, personalul nostru experimentat va prelua kit-ul, va prelucra țesutul cordonului ombilical şi va supraveghea întreaga procedură de stocare.


Stocare

Țesutul cordonului ombilical este stocat în faza gazoasă a azotului lichid, fiind disponibile pentru eliberare.  Agentul MLB Cells vă va informa în scris în privinţa stocării Țesutului cordonului ombilical al copilului dumneavoastră.


Eliberare

Atunci când solicitaţi eliberarea Țesutului cordonului ombilical, noi vă punem la dispoziţie documentaţia de laborator completă, evidenţele de trasabilitate pentru a vă oferi un istoric cat mai complet.
Eliberarea Țesutului va fi efectuată în conformitate cu legislația in vigoare la acel moment.

Un reprezentant MLB Cells va face demersurile necesare pentru livrarea Țesutului cordonului ombilical criogenat , într-un răcitor uscat către locul indicat, împreună cu toată documentaţia relevantă.

 

 

 

 
 
 
 
 

Comandă      Termeni de folosire      Politică de Confidențialitate      Contact